WhatsApp Image 2021-07-19 at 15.14.41

Salarium anunță parteneriatul cu UCMS by AROBS pentru accesarea instantă a unui avans din salariu

Parteneriat Salarium & UCMS by AROBS

Salarium, prima platformă de plată a avansului salarial din România, a încheiat un parteneriat strategic cu UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare. Prin acest acord, Salarium oferă angajaților companiilor din portofoliul UCMS by AROBS acces instant la propriile salarii și face posibilă plata avansului direct pe card, prin aplicația cu același nume.

„Prin integrarea cu True HR, soluția software dezvoltată de UCMS by AROBS, aplicația Salarium permite unui număr mai mare de angajati să acceseze, oricând doresc, banii aferenți zilelor lucrate. Aceasta este prima colaborare de anvergură în rândul operatorilor de payroll și ne bucurăm pentru deschiderea și suportul oferit de echipa UCMS by AROBS. Accesarea avansului salarial este un serviciu foarte popular în țările din vestul Europei și ne așteptăm ca tot mai multe companii să dorească să ofere angajaților acest beneficiu extra-salarial, ce răspunde nevoilor concrete ale acestora”.

Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech

Pentru companiile din România, această facilitate vine în întâmpinarea departamentelor de HR și simplifică major procesul de acordare a avansurilor.

„Integrarea serviciilor de payroll cu Salarium ne permite să acordăm angajatorilor și angajaților o experiență cursivă, facilă și intuitivă. Companiile reduc la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. De asemenea, angajații care dețin un smartphone își pot gestiona propriul salariu așa cum consideră. Ne onorează încrederea acordată de echipa Salarium si ne bucurăm că putem dezvolta împreună procese digitale eficiente, care oferă suport departamentelor de HR și payroll”.

Ionuț Gherle, Director General UCMS by AROBS.

Cererea pentru servicii de accesare a salariului în momentul dorit este susținută de nevoia angajaților de libertate în luarea unor decizii financiare. De asemenea, dezvoltarea economiei tip gig, în care plata serviciilor oferite este realizată instant, creează condițiile ideale pentru dezvoltarea serviciilor oferite de Salarium, din categoria early wage sau salary on-demand. În acest context, astfel de soluții au potențialul de a fi adoptate de companii și integrate în pachetele de beneficii corporate.

Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an,  fiind adoptată in scurt timp de un număr de 10 companii. Integrarea aplicației Salarium cu platformele de payroll va contribui la extinderea gradului de acoperire a serviciilor de acest tip.

Despre Salarium Fintech

Salarium Fintech este prima soluție de plată instant a avansului salarial și de educație financiară din România. Prin intermediul aplicației mobile Salarium, disponibilă  în Google Play și AppStore angajații au posibilitatea să solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, pentru zilele lucrate până la momentul solicitării.

Despre UCMS by AROBS

UCMS by AROBS este una dintre cele mai inovatoare companii românești, specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.

Peste 500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

Share:

Cele mai populare articole