Testimoniale

Victor Dragomirescu

CEO ROMANIAN SOFTWARE

“La finalul anului 2022, am decis să integrăm Salarium în soluția de payroll oferită de colorful.hr pentru a le oferi celor peste 750 de businessuri care folosesc aplicația noastră o metodă ușoară și eficientă de a oferi avansuri salariale. Prin integrarea Salarium, oferim posibilitatea angajaților clienților noștri să aibă acces la propriul salariu când și cât au nevoie, având control și flexibilitate în administrarea finanțelor proprii.

Având în vedere schimbările economice, fluctuațiile de pe piață muncii și inflația, acest beneficiu are scopul de a susține nevoile actuale ale salariaților. Într-un context în care angajații caută flexibilitate în orice ține de viață lor profesională, oferirea unei soluții de plată la cerere integrată în modulul de payroll colorful.hr este doar un pas în față pentru noi și clienții noștri.

Mulțumim Salarium Fintech pentru acest parteneriat!”

Ionuț Gherle

CEO UCMS by AROBS

„Parteneriatul dintre UCMS by AROBS și Salarium a început în 2021, din dorința de a simplifica și automatiza acordarea avansului salarial.
Am integrat Salarium în True HR, soluția noastră software de management al resurselor umane, pentru a facilita plata instantă a avansului salarial. Companiile din portofoliul nostru se pot bucura de o experiență cursivă, facilă și intuitivă, o experiență îmbunătățită, atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Mai mult decât atât, companiile pot reduce la zero birocrația asociată cu avansurile salariale și pot eficientiza sarcinile operaționale și fluxul de numerar.
 
Mă bucur că putem dezvolta împreună procese digitale eficiente, care oferă suport departamentelor de HR și payroll.”

Oana Ilie


HR Director TAZZ by EMAG

“E prima dată când folosim în companie un serviciu de avansuri salariale, și experiența e grozavă! Salarium Fintech a venit cu o soluție inovatoare, apreciată de colegii noștri din Tazz. Banii ajung instantaneu în contul bancar al angajatului, ceea ce, bineînțeles, este un mare avantaj. Pot apărea mereu situații neprevăzute, care de acum se rezolvă prin câteva butonări în aplicație, fără bătăi de cap.
 
Foarte încântați de colaborarea cu cei de la Salarium Fintech SA, așa că îi recomandăm și altor companii din domeniul nostru.“

Elena Tod - Raileanu

Director Economic Grawe Romania

„Serviciile de avans salarial instant, oferite de Salarium, sunt rapide, convenabile și ușor de utilizat. Am apreciat transparența excelentă oferită de aplicația lor mobilă și promptitudinea cu care au gestionat relația cu noi. Recomand cu încredere Salarium pentru serviciile lor de avans salarial instant și abordarea lor profesională.”

CORE PRINCIPLES. DELENITI ATQUE CORRUPTI QUOS DOLO RESET.

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis ornare turpis id pretium. Maecenas scelerisque interdum dolor in vestibulum. Proin euismod dui purus, non lacinia ligula luctus.

01. PASSION

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis.

02. PASSION

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis.

03. DILIGENCE

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis.

04. DILIGENCE

Etiam nulla nunc, aliquet vel metus nec, scelerisque tempus enim. Sed eget blandit lectus. Donec facilisis.

Bianca Luca


HR Manager - Finexpert / CROWE / Boscolo - Zuchetti Group

“Am avut o experiență buna cu Salarium Fintech, care acordă avansuri salariale instant prin intermediul aplicației lor mobile. Procesul de înregistrare a fost simplu și rapid, iar aplicația este intuitivă și ușor de utilizat. Angajații noștri apreciază flexibilitatea și ușurința utilizării serviciului. Recomandăm produsul Salarium, cu încredere tuturor celor care caută o soluție convenabilă și rapidă pentru acordarea de avansuri salariale.”

Gabriel Sincu

Country Director într-o companie parteneră pentru servicii de resurse umane și calcul salarial

„Din pozitia de Country Director într-o companie parteneră pentru servicii de resurse umane și calcul salarial, recomand cu încredere Salarium Fintech. Colaborarea cu această platformă revoluționară a început în 2022 și am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite. Dupa cunostintele mele, Salarium Fintech este prima platformă locala care oferă plata avansului salarial instant, eficientizează procesele, democratizează ziua de salariu și se conectează direct cu marile platforme de Payroll din România. În plus, nu am întâmpinat erori operaționale și plățile se fac din fondurile lor, îmbunătățind fluxul de cash al companiei noastre. In final, dar nu in cele din urma, departamentul nostru financiar intern a castigat un timp de respiro prin faptul ca nu mai trebuie sa gestioneze luna de luna cereri de avansuri salariale. Multumim Salarium Fintech!”

Valentin Alangiu

Accounting & Tax Partner NOWIUM

„In calitate de Accounting & Tax Partner într-o companie de servicii integrate de contabilitate, fiscalitate, consultanță, juridic, salarizare și prețuri de transfer, cu o bază solidă de clienți, am avut oportunitatea de a vedea cum serviciile de avans salarial instant oferite de Salarium Fintech pot face o diferență semnificativă în viața angajaților. Este un serviciu simplu și convenabil, care poate fi accesat oricând, în orice zi. Acest lucru ajută angajații să își gestioneze finanțele personale mai eficient, oferindu-le mai multă stabilitate și independență. Recomand cu încredere serviciile lor de avans salarial instant.”

Raluca Niculae

Head of HR | Optical Investment Group

“Today, I am delighted to share with you some special news that paves the way for a more flexible financial future for the Optical Investment Group team. We are thrilled to announce our partnership with Salarium Fintech, a significant step towards smarter and more accessible personal financial management.
What does this mean? We’ve thought about providing our team with a money management tool that is not only flexible but also user-friendly. Together with the Salarium Fintech team, we have prepared instant access to salary advances. Doesn’t that sound great?
We are in the early stages of implementation, and the valuable feedback from our colleagues will come once they start using the services offered by Salarium Fintech. Nevertheless, we are optimistic that this partnership will contribute to creating a safer and more easily accessible financial environment for our team.
For us, this is just the beginning! We believe that this initiative will have a significant impact, and we are excited to explore this new opportunity together.
Thank you, Salarium Fintech, for your support!

With enthusiasm and an eye on the future,
Raluca Niculae
Head of HR | Optical Investment Group “