Salarium

Salarium, partenerul care face posibilă plata instantă a avansurilor!

Salarium susține productivitatea și succesul companiei!

Cum facem acest lucru posibil?

Contribuim la motivarea angajaților oferindu-le acces rapid și facil la avansul salarial prin intermediul soluției Salarium. Scopul soluției este să reducă fluxul administrativ din procesul acordării avansurilor salariale și totodată să răspundă în timp util nevoii angajatului de a avea acces la salariul său.

Cui ne adresăm?

Salarium a luat naștere din dorința de a oferi angajaților posibilitatea de a accesa salariul oricând doresc. De aceea, ne adresăm angajaților din orice companie, indiferent de profil și industrie.

Ce este Salarium?

Salarium este un beneficiu extra-salarial care face posibilă accesarea facilă a avansului, având în plus o componentă cheie de educație financiară gratuită.

Care sunt avantajele aduse de Salarium?

Prin introducerea beneficiului Salarium, compania degrevează Departamentul de Resurse Umane de procesul administrativ necesar acordării avansurilor salariale și reduce timpul de așteptare pentru angajați în accesarea banilor. Atât procesele interne de acordare a avansurilor, cât și rulajul financiar lunar al companiei nu sunt impactate de parteneriatul cu Salarium.

În mod concret, dacă unul dintre angajați se află la magazin sau dorește să plece în vacanță și nu dispune de suficienți bani, poate accesa aplicația Salarium, disponibilă în Google Play și AppStore, și să își transfere instant pe card suma de care are nevoie. Angajatului i se pune la dispoziție suma aferentă zilelor deja lucrate până la momentul solicitării avansului.

Salarium vine în sprijinul companiei, fiind un partener de încredere în procesul de salarizare. Contribuim la bunăstarea companiei și a angajaților săi, iar soluția noastră vine în sprijinul Departamentului de Resurse Umane, cu o soluție digitală în scopul acordării instante a avansului salarial. Atunci când compania introduce acest beneficiu extra-salarial, toate avansurile sunt plătite de către Salarium, neafectând astfel rulajul financiar lunar al companiei și simplificând procesele interne.

Salarium

Evrika! Este atât de simplu!

Totodată, un alt avantaj adus de Salarium, este îmbunătățirea imaginii de angajator, atât în rândul angajaților, cât și în atragerea de noi candidați.

Cu Salarium, avansul salarial a devenit mai simplu, mai rapid și mai prietenos!

Hai să ne cunoaștem! Noi suntem disponibili între orele 9:00-17:00, la numărul de telefon 0374 020 020. Ne poți suna sau contacta pe e-mail la [email protected].

Te așteptăm în comunitatea SALARIUM!

 

Share:

Cele mai populare articole